Missie & Visie

Missie
De missie van het J&E Sports is het bieden van totaaloplossingen aan de klant; van al het benodigde materiaal tot en met projectmanagement. Wij gaan nauwe samenwerkingsverbanden met onze opdrachtgevers aan. Hierdoor kunnen wij optimale efficiëntie in de uitvoering van projecten bereiken, waarbij de behoeften en wensen van de klant volledig centraal staan. Als marktleider streven wij naar continue verbetering van onze dienstverlening. De kennis binnen onze keten stelt ons in staat innovatieve technieken te ontwikkelen en direct toe te passen. Dankzij deze werkwijze blijven wij onze positie als marktleider keer op keer te bevestigen en versterken!

Visie
In de loop der jaren is de acceptatie van kunstgras is enorm toegenomen. Mede door de ontwikkeling in kwaliteit die het product heeft doorgemaakt. Ook in de toekomst zullen de kwaliteitsstandaarden zich blijven ontwikkelen, wat van invloed zal zijn op de vraag naar het product. De vraag naar full-service concepten zal verder toenemen. Ook zal het aantal nieuwbouwprojecten afnemen en plaatsmaken voor een groeiende vervangingsmarkt. Als organisatie moeten wij hier op inspringen en creatief blijven. Dit zullen wij doen door opleiding en behoud van gekwalificeerd personeel en ruimte te creëren voor innovatie.

Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. Instellingen Direct Accepteren
sluiten