Amsterdam - TC Elzenhagen

Amsterdam - TC Elzenhagen

In verband met de ontwikkelingen rondom de Noord-Zuidlijn moest het oude tenniscomplex Elzenhagen verplaatst worden. Als locatie van het nieuwe park is gekozen voor W.H. Vliegenbos. Medio januari 2011 heeft Oranjewoud Sport de opdracht van Amsterdam stadsdeel Noord gekregen voor het ontwerp en realisatie van het tennispark met clubgebouw en parkeervoorzieningen. Bijzonder aan het sportpark is dat het klimaatneutraal gerealiseerd moest worden.

Op het tennispark zijn acht all-weather TennisPro Vision tennisbanen aangelegd. Tevens heeft de vereniging de beschikking gekregen over één junior tennisbaan. J&E Sports heeft de aanleg van alle tennisbanen verzorgd. Ondanks de uitdagende realisatieperiode van tien weken is het gelukt het schitterende nieuwe tenniscomplex op 1 april 2011 op te leveren en beschikt de tennisvereniging weer over een schitterend nieuw onderkomen.

Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. Instellingen Direct Accepteren
sluiten