J&E Sports Atletiekbaanreiniger doet iedere atletiekbaan weer als nieuw lijken

J&E Sports Atletiekbaanreiniger doet iedere atletiekbaan weer als nieuw lijken

Om onze atletiek klanten een betere service te kunnen geven hebben wij geïnvesteerd in een “state of the art” atletiekbaan reiniger. Met deze reiniger geven wij iedere atletiekbaan weer een uistraling als nieuw. Naast atletiek is de reiniger ook geschikt voor het verwijderen van algen, mossen en andere vervuiling uit hockey kunstgrasvelden.

De frontmachine, de KBR 200, is door de firma Hörger uit Duitsland ontwikkeld. Dit is een rotordek dat kan reinigen met een waterdruk tot 200 bar. Deze druk in combinatie met twee roterende borstels om aangekoekt vuil nog beter los te krijgen zorgt voor het loskomen van het vuil. Dankzij de krachtige Venturi wordt het vuile water afgezogen, zonder ook maar een klein spoortje achter te laten. De frontmachine wordt aangedreven door een Holder machinedrager met een krachtige output van 80PK, waardoor het maximale uit de frontmachine gehaald wordt.

De grote 1450 liter tank, ontwikkeld door ATC Cleaning, heeft een tank die door een membraan gedeeld is. Hierdoor wordt zoveel mogelijk capaciteit voor zowel schoon als vuil water behouden. Al losse onderdelen zijn op een vakkundige manier gecombineerd door de Firma Buuts Meulenpas uit Oss en hebben geresulteerd in deze prachtige J&E Sports Atletiekbaanreiniger.

Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. Instellingen Direct Accepteren
sluiten