Utrecht - PVDV

Utrecht - PVDV

Oranjewoud Sport heeft in opdracht van de gemeente Utrecht het nieuwe tennispark Rijnvliet gerealiseerd. Het sportpark is het nieuwe onderkomen van tennisvereniging P.V.D.V. (Plezierig Vermaak Door Vrienden). Vanwege de bouw rondom de oude locatie in Utrecht Terweijde moest de tennisvereniging verplaatsen. In de nieuwe wijk Rijnvliet is deze locatie gevonden, gelegen in de kom van de A2 en A12 ten zuiden van de Oude Rijn.

Op het park liggen acht TennisPro Vision banen. Dit zijn all-weather tennisbanen met gravel speeleigenschappen. Daarnaast ligt er nog een miniveld met inslagmuur. Alle velden zijn door J&E Sports aangelegd en speelklaar gemaakt. Naast de velden is er een nieuw paviljoen gebouwd en is het sportpark voorzien van een groenstrook tussen de banen.

Bijzonder aan het park is de gerealiseerde overkapping. Deze overkapping zorgt er voor dat er op vier banen (2 x 2 banen) het hele jaar door gespeeld kan worden, ongeacht het weer. De speciaal ontworpen overkapping is duurzaam en multifunctioneel en voldoet aan de eisen van de KNLTB. In tegenstelling tot een blaashal is er minder onderhoud en energie nodig, waardoor dit een duurzame oplossing is. Zowel de banen als de overkapping zijn daarnaast voorzien van LED-verlichting.

Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. Instellingen Direct Accepteren
sluiten