Over ons

Geschiedenis
J&E Sports is in 1993 opgericht door John van Gennip en Ed Korstanje. In de beginjaren was J&E Sports vooral actief in Frankrijk als aanlegbedrijf. Naast het aanleggen van kunstgrasvelden breidde de activiteiten zich steeds verder uit. Zo werden ook onderhoud en landscaping toegevoegd aan het portfolio en werd het bedrijf wereldwijd actief. Sinds 2009 is J&E Sports onderdeel van Antea Group Sport.

Inmiddels is J&E Sports één van de marktleiders binnen de markt voor aanleg en onderhoud van kunstgras sportsystemen en landscaping.

J&E Sports heeft meer dan 35 vaste specialisten in dienst. Tijdens het hoogseizoen wordt dit aangevuld met meer dan 30 ervaren seizoen medewerkers. Door deze flexibele personeelsinzet is J&E Sports hét bedrijf dat de seizoensgebonden vraag naar aanleg en onderhoudscapaciteit perfect kan invullen.

Jaarlijks zijn wij verantwoordelijk voor

+ 1.000.000

Vierkante
meter kunstgras

J&E Sports heeft meer dan

+ 35

vaste specialisten
in dienst

Missie

Het aanbieden van totaaloplossingen aan de klant; van al het benodigde materiaal tot en met projectmanagement. Wij gaan nauwe samenwerkingsverbanden met onze opdrachtgevers aan. Hierdoor kunnen wij optimale efficiëntie in de uitvoering van projecten bereiken, waarbij de behoeften en wensen van de klant volledig centraal staan.

Als marktleider streven wij naar continue verbetering van onze dienstverlening. De kennis binnen onze keten stelt ons in staat innovatieve technieken te ontwikkelen en direct toe te passen. Dankzij deze werkwijze blijven wij onze positie als marktleider keer op keer te bevestigen en versterken!

Visie

In de loop der jaren is de acceptatie en aanleg van kunstgras enorm toegenomen. Dit komt mede door de ontwikkeling in kwaliteit die het product heeft doorgemaakt. Ook in de toekomst zullen de kwaliteitsstandaarden zich blijven ontwikkelen, wat van invloed zal zijn op de vraag naar het product. De vraag naar full-service concepten zal verder toenemen. Ook zal het aantal nieuwbouwprojecten afnemen en plaatsmaken voor een groeiende vervangingsmarkt.

Als organisatie streven wij ernaar om op deze veranderingen, binnen de markt, in te springen en creatief blijven. Dit doen wij door het opleiden en behouden van gekwalificeerd personeel en ruimte te creëren voor innovatie.

Intelligent solutions
passionate people

Dankzij onze jarenlange ervaring en de knowhow en kennis van onze vaste medewerkers, zijn wij in staat om voor iedere locatie het kunstgras systeem op maat aan te leggen. Daarbij leggen wij de velden altijd aan conform de geldende kwaliteitsnormen, zoals FIFA, FIH, ITF en IRB.

Contact

Heeft u algemene opmerkingen of vragen?
Maak dan gebruik van het formulier op deze pagina.

  Let’s start a project together.

  Tel:

  +31(0)412 – 64 79 37

  E-mail:

  info@jenesports.com

  Adres:

  Spaanderstraat 30 5348 LA Oss