Nieuws

J&E Sports lanceert dochteronderneming J&E Sports Baltic Partnerschap.

Gepubliceerd op 09 maart 2017

J&E Sports lanceert dochteronderneming J&E Sports Baltic Partnerschap. Edelgrass, Antea group en J&E Sports breidt uit richting Baltische Staten.

lees verder >

J&E Sports neemt zitting in luxe skybox FC Oss

Gepubliceerd op 20 december 2016

Op 25 november opende FC Oss officieel zijn Business Plaza, bestaande uit de business lounge en tien luxe skyboxen. J&E Sports heeft, als echt Oss bedrijf en als enthousiaste clubsupporter, een van deze skyboxen gekocht.

lees verder >

Zembla uitzending SBR rubbergranulaat

Gepubliceerd op 06 oktober 2016

Op woensdag 5 oktober besteedde Zembla aandacht aan mogelijke gezondheidsrisico’s omtrent spelen op voetbalvelden van kunstgras met SBR rubbergranulaat.

lees verder >

Kunstgras showtuin voor particulieren

Gepubliceerd op 29 juli 2015

Veel particulieren vinden het fijn om vooraf te zien we de mogelijkheden met kunstgras zijn. Zeker nu dat er meer verschillende soorten kunstgras komen voor verschillende toepassingen. Het bezoeken van een showtuin biedt uitkomst. In Oss is sinds kort een nieuwe showtuin....

lees verder >

Op tijd klaar voor het WK Hockey

Gepubliceerd op 28 mei 2014

Ondanks enorme tijdsdruk en slecht weer, installatie door J&E Sports van 2 Greenfields watervelden op tijd door voor het WK Hockey

lees verder >

J&E Sports Atletiekbaanreiniger doet iedere atletiekbaan weer als nieuw lijken

Gepubliceerd op 04 juli 2012

Om onze atletiekklanten een betere service te kunnen verlenen heeft J&E Sports geïnvesteerd in een “state of the art” atletiekbaanreiniger. Na behandeling met deze reiniger ziet iedere atletiekbaan er weer als nieuw uit. Naast atletiek is de reiniger ook geschikt voor kunstgras hockeyvelden en verwijdert ook daar met gemak algen, mossen en andere vervuiling.

lees verder >

J&E Sports introduceert duurzame seal-techniek voor aanleg kunstgrasvelden

Gepubliceerd op 25 juni 2012

De vraag naar duurzame en recyclebare kunstgrassystemen neemt toe. Voor het verduurzamen van kunstgras is al een aantal oplossingen ontwikkeld, zoals het innovatieve geweven kunstgras van TenCate. Tot op heden is alleen nog geen efficiënte oplossing gevonden voor de duurzame aanleg van het recyclebare kunstgras. J&E Sports, marktleider in de aanleg van kunstgrasvelden, heeft nu een duurzame seal-techniek ontwikkeld waarmee dergelijke kunstgrasvelden op een snelle, naadloze en duurzame wijze kunnen worden aangelegd. En waarbij het gehele veld recyclebaar blijft. De nieuwe methode Sealen by J&E Sports is deze week succesvol geïntroduceerd bij de aanleg van het nieuwe kunstgrasveld voor Heracles Almelo.

lees verder >

Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. Instellingen Direct Accepteren
sluiten